søndag 9. januar 2011

Kort



Julekort




Vintagekort




Babykort- jente







T- lys eske kort


Jeg er så takknemlig for at jeg har så mange kreative venniner som kan lære meg ting og tang. For litt siden lærte min kreative vennine Gro meg  å lage t- lys eske/ kort.
 






Nytt år nye muligheter

Ja så var vi i gang med nytt år. Mange forbinder nytt år med en ny start. Det er da man har muligheten til å legge ting bake seg og se fremover. Jeg personlig setter meg alltid opp nye mål når det er nytt år. Jeg er i utgangspunktet en veldig sosial person, men alikevel er et av målene mine å være enda mer sosial og finne på mer spennende ting dette året. Det handler om å leve nå, da må man fylle dagene med innhold. Jeg kjenner mange mennesker, men ønsker å bli kjent med fler. Jeg har oppdaget mange steder, men ønsker å oppdage flere steder. Jeg har kretaive evner, men ønsker å utvikle dem. Jeg har en kropp, men har tenkt å få den i bedre form. Jeg har et hjerte og jeg har tenkt å pleie det godt med ting som er bra for meg. 
Kom over denne teksten som egentlig passer veldig til mine tanker for det nye året. Det handler om å ikke bare la dager være dager, men å glede seg over dem og de små øyeblikkene og mulighetene som ligger der.
Godt nytt år alle sammen!!

Magnolia utfordring

Utfording hos Vintage utfordring

Utfordring- Anonyme scrappere



Sukkersøtt utfordring



fredag 7. januar 2011

Knottens første jul



 Knotten er min firbente søster. Hun er jo bare bedårende.


Hun er søt, men også en ramp...



 Først prøve å bite den diskre av....
Men det går ikke, så tar litt hardere i...
 Jeg biter rett og slett av hele greina...
Seieren er min...



Men hvordan skal man klare å unngå å tilgi knotten?


Julaften på Rølles vest


 Mamma og mine to firbente søsken kom å feiret jul med oss i år. Veldig koselig, men det ble en livlig jul. Pusen vår emigrerte til  andre etasjen da vofsene både spise maten og stjal alle leikemusene hans. Juletreet ble halveis ramponert og gulvet ble lakert med litt tisseflekker her og der.. Ut i friluft var løsningen for å brenne av litt energi på disse vofsene.. En koselig julemorning med strålende sol og leik i snøen.

Julemorning på Rølles vest er bare vakkert, vakkert, vakkert...


Ina og Knotten leiker i snøen..


Ina synes det er slitsomt med en masete lille søster..
Home sweet home.




Julehilsen


 Årets julekort ordnet  pusen vår Truls i år. En dag jeg drev å bakte brød satt han plutselig inne i dørkransen jeg skulle til å pynte. Perfekt motiv for årets julekort.